Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Zafer Konak İlkokulu

Telefon : 04542535347
Belgegeçer : 04542535347
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://zaferkonakilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Duroğlu Beldesi Konacık Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No69 Merkez/GİRESUN
VİZYON : Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´nin, insan hak ve özgürlüklerini evrensel standartlara uydurmasını, geliştirmesini ve korumasını bilen, lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, Vatanına bağlı, gençler yetiştirmektir. Şehit Zafer Konak İlköğretim Okulu olarak amacımız okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir.
BAŞARILAR : İlkokullar arası İstiklal Marşı´mızı Güzel Okuma Yarışması 2015/2016 Öğretim Yılı Giresun İl 1.(Birinciliği): Arın DENİZ GEZMİŞ 10 Aralık İnsan Hakları Haftası İlkokullar arası Resim Yarışması 2016/2017 Öğretim yılı Giresun İl 1.(Birinciliği), 2.(İkinciliği), 3.(Üçüncülüğü): Zeynep MINDIZ,Akkız Emine TEMİZ,İsa DEMİR,

Öğretmen :8
Öğrenci :89
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1960
Öğretim Şekli :Normal/Taşımalı
Saatler : 08:15 - 14:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer (Katı Yakıt)
Servis : Okula öğretmen servisi yoktur.Öğretmenler kendi araçlarıyla okula gelip gitmektedir.
Ulaşım : Giresun´dan Duroğlu Beldesi´ne ve Belde´den Giresun´a direk dolmuş hattı vardır ve durak mevcuttur. Giresun Durak Telefon: 454-216 25 84 Duroğlu Durak Telefon: 454 253 52 82
Yerleşim Yeri : Duroğlu Beldesi, Giresun-Dereli Karayolu´nun 12.km´sinde Aksu Deresi kenarında kurulmuş Giresun şehir merkezine en yakın şirin bir beldedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 17 Km
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuzda eTwinning Projeleri yürütülmektedir. 2020 yılında TWINTABU Projesiyle hem Ulusal hem Avrupa Kalite Etiketi almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuzda eTwinning Projeleri yürütülmektedir. 2020 yılında TWINTABU Projesiyle hem Ulusal hem Avrupa Kalite Etiketi almıştır.
Diğer Hususlar : Okul Öncesi Anasınıfı mevcuttur
Yazdır :